Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (8.09 secunde)
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Romano-Bulgara si Prefectura Constanta au organizat ieri un seminar de informare privind accesarea fondurilor structurale.
Vina pasata pe umerii liberalilor Premierul si-a inceput discursul din Parlament privind bilantul guvernarii acuzand din nou guvernarea PNL, pentru deficitul ridicat din 2008 in contextul unei cresteri economice de 8%, si a apreciat ca nu fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu este in masura sa critice actuala guvernare.
Din partea PNTCD, la scaunul de primar, candideaza sindicalistul si folcloristul Doru Dancus.
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
Ministrul de stat Adrian Videanu sustine ca statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la Romtelecom, BCR si CEC.
Organizata de primarul Iuliu Ilyes, la sedinta au participat conducerea Institutiei Prefectului - prefectul Radu Bud, subprefectul Rudolf Riedl si secretarul general Octavian Lazin - si conducerea Consiliului Judetean - presedintele stefan Szabo, vicepresedintii Paula Mare si Gheorghe Ciocan, respectiv secretarul general Cornelia Bota.
Fostii proprietari ai imobilelor nationalizate de comunisti vor primi prin intermediul Fondului Proprietatea actiuni la aproximativ 100 de societati comerciale unele mai rentabile, altele aproape “pe butuci“.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Aglomeratie mare a fost si la Romtelecom, desi aceasta companie nu va avea program special. 29 iunie a fost ultima zi in care se puteau face plati, bancile comerciale, administratiile fiscale si furnizorii de utilitati urmind sa suspende activitatea pentru citeva zile, in vederea trecerii la leul greu.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) are in vedere orientarea pe costuri a tarifelor de terminare a apelurilor in cele doua mari retele mobile de pe piata.
Pentru prima oara in ultimii 15 ani, mamutii economiei romanesti (companiile cu peste 500 de salariati) trec pe profit. Mai mult, cifra de afaceri cumulata a primelor o suta de companii s-a situat anul trecut la 29,37 miliarde de euro, in crestere cu 19% fata de 2003.
Cota operatorilor alternativi a crescut la finele lui 2005 la aproximativ 10% din piata telefoniei fixe, reprezentand mai mult de 430.000 de utilizatori, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Alexandrina Hartan.
Desi Constanta este un judet cu un trecut destul de bogat, daca este sa calculam dupa cele aproximativ 700 de monumente istorice trecute pe lista Ministerului Culturii si Cultelor, autoritatile sunt suparate ca nu pot sa le valorifice prea mult.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL. Doritorii vor plati un abonament lunar fix, indiferent de trafic sau de timpul petrecut on line.
Dovada in acest sens este raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii, potrivit caruia, in 2005, romanii au vorbit la telefon peste 17 miliarde de minute, altfel spus 88 de ani de convorbiri telefonice - atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil.
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Actiunile companiei nationale de utilitati Transelectrica au fost la mare cautare in perioada 14-28 iunie, cA¢nd au fost scoase la vA¢nzare. ... A§n opinia ministrului, cumpararea de actiuni Transelectrica ar fi dat un semnal pozitiv investitorilor straini si ar fi reprezentat si o buna afacere.
Listarea la Bursa presupune ca orice schimbare majora de la nivelul unei companii tranzactionate sa fie raportata.
google-analytics.com